lauantai 25. elokuuta 2012

Kesämuisteloita

Hellurei ja hellät tunteet! Meikäpoika aikoo nyt sanoa suoraan, anteeksi pyytelemättä ja tekosyitä keksimättä miten tää homma menee. Aion tästä lähinkin kirjoittaa pääsääntöisesti vain kerran kuussa, sillä minusta nyt vain on paljon hauskempaa leikkiä ja uida ja puuhata kaikkea muuta kuin istua koneella naputtelemassa kuulumisia. Se on niin kovin tylsää ja meikäläisen tassuilla on loppujenlopuksi aika vaikea osua oikealle näppäimelle! Että niin, en siis ole tätä päiväkirjaa lopettamassa, vaikka harvakselteen päivittelenkin.

Alkulätinöitten jälkeen voidaankin palata menneeseen kesään!

Tässä ollaan rankan päivän jälkeen matkalla Espooseen, jossa yövyimme yhden yön ennen mökille lähtöä.


Mökillä olenkin viettänyt paljon aikaa, sillä siellä on tosi paljon kaikkea kivaa tekemistä! Siellä saa esimerkiksi syödä keppejä ihan niin paljon kuin huvittaa!
Pääsin myös kaivuu hommiin! Yritin suurella vaivalla kaapia vettä pois tuolta kolosta, mutta jostain syystä sitä tuli sinne aina vain lisää!

Ai miten niin en pääse sisälle!?
Täti oli sitämieltä, että minut pitää pestä ennen autoon tuloa. Vesi oli kamalan märkää!

Pääsin tänä kesänä myös ensimmäistä kertaa järvelle soutelemaan! Etenkin lumpeet oli erijänniä.

Viime viikonloppuna pääsin seuraamaan lentopallo-ottelua. Olisin mieluusti halunnut osallistua peliin, mutta mamma käski pysyä katsomon puolella. Voi kuinka mälsää!

Vaikken päässytkään itse pelaamaan oli päivä sen verran rankka ja lämmin, että ottelun jälkeen oli hyvä mennä varjoon torkkumaan.


Hyvää syksyn alkua ja märkiä pusuja!

T: Jasu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti