maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kukkapää ja kiemurakorva

Heippa!

Kävin tuossa yksi päivä parvekkeella, mutta arvatkaa mitä? Sillä aikaa sisälle oli ilmestynyt toinen pentu! Yritin komentaa sen pois, mutta mokoma ei totellut, härnäsi vain matkimalla jokaista liikettäni. Takaisin sisälle päästyäni kaveri oli taas kadonnut. Ihan kumma tyyppi!

Yksi päivä täällä kävi kylässä yksi kiva täti ja jokin mitä kutsuivat vauvaksi, mutta ei se ollut yhtään niin karvainen, kuin minä. Sillä oli päässään vain muutama hassu karva, mutta muuten se oli ihan kalju. Ei se myöskään haissut yhtään koiralle, vaan ihmisille, vaikka se liikkui neljällä jalalla. Tai no jos tarkkoja ollaan, ei se oikeastaan liikkunut paljon millään. Merkillinen otus kerta kaikkiaan. Sillekin piti aluksi vähän räksyttää, mutta ei se yhtään ottanut minua todesta. Nauroi vain! Tyyppi yritti selvästi liikkua, muttei päässyt millään eteenpäin ja lopulta minä sitten rohkenin lähemmäksi. Ei se loppujenlopuksi ollutkaan niin pelottava, kuin aluksi vaikutti.  

Viikonloppuna kävin "isovanhemmilla" kylässä. Ne oli varsin kivoja, varsinkin se tyyppi joka antoi herkkuja! Oli siellä myös sellainen kummallinen pieni ja karvainen otus, joka loikki kummasti ja oli hurjan pelottava! Yritin minä sille vähän jutellakin, mutta tyyppi oli kuin ei tajuaisi yhtään mitään. Rummutti vaan niin, että koko maa tömisi. TÖMPS! TÖMPS! TÖMPS!

Nyt pitäisi kuulemma lähteä pissalle, joten täytyy lopettaa.

Varokaa lumen alta paljastuvia ylläreitä!
T: Jasu




1 kommentti: